AnaSayfa / Genel / Kahve falında su pınarları görmek

Kahve falında su pınarları görmek

Kahve falında su pınarları görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su pınarları gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar veya rakipler sizi daha iyi biri yapabilir.

Kahve falında pınardan su doldurmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında pınardan su içmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında su pınarı görmek rahatsızlıkların son bulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında pınar suyu içmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pınardan su almak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su pınarları görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalettir.

Kahve falında pınar suyu görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pınardan abdest almak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kötü yola sapmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir