AnaSayfa / Genel / Kahve falında su pınarı görmek

Kahve falında su pınarı görmek

Kahve falında su pınarı görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Kahve falında su pınarı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.

Kahve falında pınardan su almak güzel gelişmeler yaşayacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işarettir.

Kahve falında pınardan su doldurmak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, ardından bu kişiye açılacağına inanılır.

Kahve falında pınar suyu içmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su pınarı görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su pınarları görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında pınar suyu görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pınardan su içmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pınar temizlemek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir