AnaSayfa / Genel / Kahve falında pınardan su almak

Kahve falında pınardan su almak

Kahve falında pınardan su almak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında pınardan su almak gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında pınar suyu görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, işlerini yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında pınar suyu içmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pınardan su doldurmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında pınardan su almak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su pınarları görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında su pınarı görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında pınardan su içmek herkesin rahat edeceğine, lüks şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında pınar temizlemek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir