AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlıdan ayrılık görmek

Kahve falında nişanlıdan ayrılık görmek

Kahve falında nişanlıdan ayrılık görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlıdan ayrılık gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışın.

Kahve falında ayrılan nişanlıyı görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayrılmış nişanlısını görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, sıkıntıdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlıdan ayrılık görmek kesesinin dolacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrılan eşi görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden ayrılık mesajı almak büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrılmış eşini görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliden ayrılmayı düşünmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrılan sevgililer görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir