AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrılıktan ağlamak

Kahve falında ayrılıktan ağlamak

Kahve falında ayrılıktan ağlamak aile hayatında sevinileceğine, variyetini çoğaltacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına alamet eder.

Kahve falında ayrılıktan ağlamak gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Kahve falında ayrılıktan ağlamak işlerinin toparlanacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrılırken ağlamak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden ayrılıp ağlamak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden ayrılıp ağladığını görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrılma kararı almak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına alamet eder.

Kahve falında ayrılık görmek kazancını artıracağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına delalet eder.

Kahve falında bedenden ayrı kafa görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrı eve taşınmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir