AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde sinek görmek

Kahve falında su içinde sinek görmek

Kahve falında su içinde sinek görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, halinin iyi olduğuna, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde sinek gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde sinek görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde sinek görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalettir.

Kahve falında şekerin içinde sinek görmek onların önüne geçeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde sinek görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında çayın içinde sinek görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğin içinde sinek görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütün içinde sinek görmek huzurunun bozulacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt içinde sinek görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir