AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütün içinde sinek görmek

Kahve falında sütün içinde sinek görmek

Kahve falında sütün içinde sinek görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütün içinde sinek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak değişiklikleri bir an önce yapmalısınız.

Kahve falında süt içinde sinek görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sütün içinde sinek görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, maddi anlamda zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurdun içinde sinek görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında şekerin içinde sinek görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yemek içinde sinek görmek önünü göremez olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde sinek görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yol yordam öğretileceğine tabir olunur.

Kahve falında çayın içinde sinek görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde sinek görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, manevi rahatlamaya erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir