AnaSayfa / Genel / Kahve falında su hayvanı görmek

Kahve falında su hayvanı görmek

Kahve falında su hayvanı görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, zenginliğinin artacağına, kasasının ağırlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında su hayvanı gördüyseniz:

  • Doğru davrandığınızı düşünmenize veya doğru olanı yapmanıza rağmen zor anlar yaşarsanız veya yaşıyorsanız, yalnız olmadığınızı hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında su hayvanı görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, adının her yerde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bir hayvana su vermek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir hayvana su içirmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında su içen hayvan görmek kendi işinin patronu olunacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir hayvana su içmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında su içinde hayvanlar görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvana su verdiğini görmek kafasının karışacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvana su vermek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, mutluluk dolu haberler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir