AnaSayfa / Genel / Kahve falında su hayratı görmek

Kahve falında su hayratı görmek

Kahve falında su hayratı görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında su hayratı gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Kahve falında su hayratı görmek daha fazla para kazanacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında hayrattan su içmek maddi sıkıntıların biteceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında hayrat çeşmesi görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulur.

Kahve falında hayrat yaptırmak ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayrat çeşme görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet eder.

Kahve falında hayrat görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli suya girdiğini görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına işarettir.

Kahve falında su fıçısı görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir