AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayrattan su içmek

Kahve falında hayrattan su içmek

Kahve falında hayrattan su içmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hayrattan su içmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Kahve falında hayrattan su içmek o işi canlandıracağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su hayratı görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, ayıplı yolara sapacağına inanılır.

Kahve falında hayrat yaptırmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayrat görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işaret eder.

Kahve falında hayrat çeşmesi görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına inanılır.

Kahve falında hayrat çeşme görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah su içmek başka alanlara yöneleceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında küllü su içmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir