AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldıgınız sevgiliyi görmek

Kahve falında ayrıldıgınız sevgiliyi görmek

Kahve falında ayrıldıgınız sevgiliyi görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ayrıldıgınız sevgiliyi gördüyseniz:

  • Kalabalıkların içinden kolayca ayrılıyorsunuz, yeteneklerinizi gösterme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle barıştığını görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle tartışıp ayrılmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, dualarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden ayrılmak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrıldığını görmek attığı adımların boşa çıkacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldın sevgilini görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle öpüşmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir