AnaSayfa / Genel / Kahve falında su atıldığını görmek

Kahve falında su atıldığını görmek

Kahve falında su atıldığını görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su atıldığını gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler satın alabilirsiniz.

Kahve falında su atıldığını görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya atıldığını görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına yorulur.

Kahve falında dışarı atılmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında birinin ateşe atıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin işten atıldığını görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında dikiş atılmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cehenneme atılmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yumruk atıldığını görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir