AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldıgın nişanlıyı görmek

Kahve falında ayrıldıgın nişanlıyı görmek

Kahve falında ayrıldıgın nişanlıyı görmek umutlarının yarım kalmayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldıgın nişanlıyı gördüyseniz:

  • Gerçek başlangıç için biraz daha beklemeniz daha iyi olabilir.

Kahve falında nişanlıyla ayrılmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlıyken ayrılmak işlerinin açılıp kazancının artacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında nişanlının ayrıldığını görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlanmak ve ayrılmak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldığın nişanlıyla barışmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı nişanlısıyla barışmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında nişanlınla ayrılmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın nişanlını görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir