AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlıyla ayrılmak

Kahve falında nişanlıyla ayrılmak

Kahve falında nişanlıyla ayrılmak girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, canını sıkılacağına işarettir.

Kahve falında nişanlıyla ayrılmak gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Kahve falında ayrıldığın nişanlını görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına inanılır.

Kahve falında başkasının nişanlısından ayrıldığını görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı nişanlıyı görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işarettir.

Kahve falında birinin nişanlısından ayrıldığını görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlının ayrıldığını görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında nişanlıyken ayrılmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında nişanlı ayrılmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığı nişanlısıyla barışmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir