AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın kızı görmek

Kahve falında ayrıldığın kızı görmek

Kahve falında ayrıldığın kızı görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldığın kızı gördüyseniz:

  • Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var.

Kahve falında kızının eşinden ayrıldığını görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kızının kocasından ayrıldığını görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının ayrıldığını görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının sevgilisinden ayrıldığını görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığı kızı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın kızı görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin babanın ayrıldığını görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin işten ayrıldığını görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir