AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın eşi görmek

Kahve falında ayrıldığın eşi görmek

Kahve falında ayrıldığın eşi görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, başarısının azalacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldığın eşi gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik kararlarınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında ayrıldığın eşine sarılmak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalettir.

Kahve falında ayrıldığın eşinle birlikte olmak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında eşten ayrılmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı eşine sarılmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığı eşini görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında eşten ayrıldığını görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın eşinle barıştığını görmek işlerinde bereket olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir