AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığı eşini görmek

Kahve falında ayrıldığı eşini görmek

Kahve falında ayrıldığı eşini görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, sorunların çözüleceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığı eşini gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Kahve falında ayrıldığın eşinle barıştığını görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşle ayrılmak kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldığın eşinle birleşmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ayrıldığın eşine sarılmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işarettir.

Kahve falında ayrıldığınız eşi görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle kavga edip ayrılmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında eşinin senden ayrıldığını görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir