AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşten ayrılmak

Kahve falında eşten ayrılmak

Kahve falında eşten ayrılmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşten ayrılmak gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle öpüşmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek kaybettiği şeyi bulmasına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığın eşinle barıştığını görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığın eşinle birleşmek konforunun yerinde olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle barışmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşten ayrılmak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine yorulur.

Kahve falında ayrıldığın eşinle birlikte olmak sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığınız eşi görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir