AnaSayfa / Genel / Kahve falında sosisli ekmek

Kahve falında sosisli ekmek

Kahve falında sosisli ekmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, daha rahat bir nefes alacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulur.

Kahve falında sosisli ekmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden beklentilerinizi maddi konular üzerine oturtmamanızda fayda var.

Kahve falında sosisli ekmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında sosisli ekmek yemek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sosis görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sosis yediğini görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sucuk sosis görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sosis salam görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sosis almak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sosisli yumurta yemek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir