AnaSayfa / Genel / Kahve falında sosis almak

Kahve falında sosis almak

Kahve falında sosis almak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, bazı operasyonlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sosis almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Kahve falında sosisli yumurta yemek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Kahve falında sosis almak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sosis sucuk görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet eder.

Kahve falında sosis yediğini görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine işaret eder.

Kahve falında sosis salam görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında sosisli ekmek yemek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sosis görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sosisli sandviç yemek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir