AnaSayfa / Genel / Kahve falında sorguya çekmek

Kahve falında sorguya çekmek

Kahve falında sorguya çekmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine inanılır.

Kahve falında sorguya çekmek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında sorguya çekmek özgüveninin yerine geleceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına inanılır.

Kahve falında kabirde sorgulandığını görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ahirette sorgulanmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, aile içindeki huzurun kaçacağına inanılır.

Kahve falında öbür dünyada sorgulanmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında polis tarafından sorgulanmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, bereketin ve verimin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sorgu görmek asık yüzlerin güleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında sorgu meleklerini görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında sorguya çekildiğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, ümitlerinin son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir