Kahve falında sönmüş köz görmek

Kahve falında sönmüş köz görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sönmüş köz gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında közü söndürmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında köz ve ateş görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalettir.

Kahve falında közde et pişirmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında közde patates yemek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalettir.

Kahve falında közde soğan pişirmek dikkat çekeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kor köz görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş közü görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında közlenmiş kömür görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir