Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, çok büyük zararlar edeceğine, iyi şeyler yaşayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bırakın olduğu gibi kalsın.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle telefonda konuşmak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle konuşmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, mal ve varlık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi öpmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin ayrıldığını görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldıgınız sevgiliyi görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliden ayrıldığını duymak bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top