AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında karısının başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında karısının başkasıyla evlendiğini görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karısının başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında eski karısının evlendiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının karısıyla evlenmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, makbul olan şeylere işarettir.

Kahve falında kardeşinin karısıyla evlenmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısıyla evlendiğini görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında kendi karısıyla evlendiğini görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısını evlendiğini görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında karısıyla tekrar evlenmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, azap çektiğine rivayet eder.

Kahve falında karısını başkasıyla evlendiğini görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir