AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta yangın görmek

Kahve falında sokakta yangın görmek

Kahve falında sokakta yangın görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, bol muhabbette olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta yangın gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Kahve falında sokakta yangın görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yolculuğa rivayet eder.

Kahve falında gece sokakta kalmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, idealist kimse olacağına delalettir.

Kahve falında sokakta masa görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sokağa idrar yapmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında sokak kapısını açık görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sokakta bozuk para bulmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar sokaktan geçmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında sokakta kar görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir