AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak adı görmek

Kahve falında sokak adı görmek

Kahve falında sokak adı görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokak adı gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Kahve falında sokak adı görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin adını görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında adını soyadını yazmak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, üzüntülü günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin adını anmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ali adını görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin adını koymak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında adını görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğinin adını görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir