AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokaklarda kaybolmak

Kahve falında sokaklarda kaybolmak

Kahve falında sokaklarda kaybolmak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, keyiflerinin yerinde olacağına, uzun yıllar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sokaklarda kaybolmak gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Kahve falında sokakta kaybolmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokaklarda kaybolmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında karanlık sokakta kaybolmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında sokakta işediğini görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sokaklarda yatmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında erkek sokak çocuğu görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta asker görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında sokak adı görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir