AnaSayfa / Genel / Kahve falında sohbetli düğün görmek

Kahve falında sohbetli düğün görmek

Kahve falında sohbetli düğün görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, çocuk sahibi olunacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine yorulur.

Kahve falında sohbetli düğün gördüyseniz:

  • Biraz önce olumlu görünen bir durum birkaç saat içinde olumsuz bir hal alabilir.

Kahve falında sohbetli düğün görmek zor ve stresli günler geçireceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalettir.

Kahve falında ölmüş birisiyle sohbet etmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, başka işler deneyeceğine delalet eder.

Kahve falında sohbet hocası görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel sohbet etmek makbul olan mallara kavuşacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızla sohbet etmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında dini sohbette olmak mal veya dünyalığına gelecek zarara, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında köpekle sohbet etmek elinde avucunda olanı yitireceğine, borcunun da hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında akrabalarla sohbet etmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir