AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan salatası görmek

Kahve falında soğan salatası görmek

Kahve falında soğan salatası görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine delalettir.

Kahve falında soğan salatası gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili konularda sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

Kahve falında soğan salatası görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işaret eder.

Kahve falında soğanlı salata görmek kötü yollara gireceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğanlı salata yemek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında dalında salata görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, umutsuzluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuç salatası yemek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında marul salatası yediğini görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patates salatası yapmak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında salataya tuz atmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir