AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrı yatmak

Kahve falında ayrı yatmak

Kahve falında ayrı yatmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına inanılır.

Kahve falında ayrı yatmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle biraraya gelmenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında ayrı yataklarda yatmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayrı yatmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinden ayrı yatmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, malının ve kazancının tam olacağına işarettir.

Kahve falında eşinden ayrılmayı görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki ayrı yatak görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, iyilik görüleceğine işarettir.

Kahve falında işten ayrılan arkadaşını görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinden ayrılmaya karar vermek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlıdan ayrılık görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir