AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan ekmek

Kahve falında soğan ekmek

Kahve falında soğan ekmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında soğan ekmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tarlaya yeşil soğan ekmek ona emek vereceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek soğanı ekmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, her konuda gelişme gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak soğan ekmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ekmek ve soğan görmek ün sahibi olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan ekmek görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ekmek arası soğan görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine yorulur.

Kahve falında taze soğan ekmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında arpacık soğanı ekmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir