AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayranla yıkanmak

Kahve falında ayranla yıkanmak

Kahve falında ayranla yıkanmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında ayranla yıkanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında birine ayran vermek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayran görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında ayran kaynatmak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında ayran çorbası yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpüklü ayran görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Kahve falında yere ayran dökmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında bardakta ayran görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir