AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayranın döküldüğünü görmek

Kahve falında ayranın döküldüğünü görmek

Kahve falında ayranın döküldüğünü görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayranın döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bahisleri veya iddiaları yükseltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında ölüye ayran vermek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsaklı ayran içmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayran yaymak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, çaresizleşeceğine inanılır.

Kahve falında yoğurt ayran görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına yorulur.

Kahve falında hazır ayran görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında bozulmuş ayran içmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayranla banyo yapmak geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir