AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini uzun siyah saçlı görmek

Kahve falında kendini uzun siyah saçlı görmek

Kahve falında kendini uzun siyah saçlı görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini uzun siyah saçlı gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Kahve falında saçı uzun ve siyah görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah uzun saçlı kadın görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ve uzun saç görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun siyah saçlı kadın görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına delalettir.

Kahve falında uzun siyah saç görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah saçlı olduğunu görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun siyah saçlı erkek görmek kazancının bol olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını uzun ve siyah görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir