AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tüylü yılan görmek

Kahve falında siyah tüylü yılan görmek

Kahve falında siyah tüylü yılan görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tüylü yılan gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, kiralama konuları, evle ilgili başlıklardaki pazarlıklar ön plana çıkıyor.

Kahve falında siyah tüylü yılan görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında tüylü siyah yılan görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tüylü böcek görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah tüy görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, oldukça uzun bir yolculuğa inanılır.

Kahve falında siyah tüylü balık görmek kazanca kavuşacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında siyah tüylü hayvan görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında siyah tüylü örümcek görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah tüylü köpek görmek kolaylığa kavuşacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir