AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tüylü balık görmek

Kahve falında siyah tüylü balık görmek

Kahve falında siyah tüylü balık görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, prestij kaybı yaşanacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, dualarının karşılığını göreceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında siyah tüylü balık gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere yaşamınızda yeni olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında siyah tüylü balık görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tüylü balık görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah tüylü hayvan görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına inanılır.

Kahve falında siyah tüylü köpek görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tüylü böcek görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında tüylü siyah yılan görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tüy görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında siyah tüylü yılan görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, parasına da para ekleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir