AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah otomobil sürmek

Kahve falında siyah otomobil sürmek

Kahve falında siyah otomobil sürmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında siyah otomobil sürmek gördüyseniz:

  • Romantik jestler olumlu algılanabilir.

Kahve falında siyah otomobil sürmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı otomobil sürmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında otomobil sürmek moralinin düzeleceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah otomobile binmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah otomobil kullanmak karar vermekte güçlük çekeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah otomobil görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ruj sürmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah far sürmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir