AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah melek görmek

Kahve falında siyah melek görmek

Kahve falında siyah melek görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, gülen yüzünün solacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına işarettir.

Kahve falında siyah melek gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Kahve falında siyah kanatlı melek görmek başarılarının bir ömür süreceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah melek görmek hayırlı bir karar verileceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meleklerin uçtuğunu görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, parasına da para ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında melek hissetmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökte melek görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek melek görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına delalet eder.

Kahve falında melek şekli görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil melek görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir