AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok mantar toplamak

Kahve falında çok mantar toplamak

Kahve falında çok mantar toplamak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, büyük adımlar atılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, itibar göreceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok mantar toplamak gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında zehirli mantar toplamak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında yerden mantar toplamak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında büyük mantar toplamak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına delalettir.

Kahve falında karda mantar toplamak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, hileye, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirsiz mantar toplamak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında topraktan mantar toplamak ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük mantar toplamak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında dağdan mantar toplamak elindeki işi rayına oturtacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir