AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek sürüsünü kovalamak

Kahve falında köpek sürüsünü kovalamak

Kahve falında köpek sürüsünü kovalamak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, başarıların çoğalacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek sürüsünü kovalamak gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında köpek sürüsünü kovalamak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet eder.

Kahve falında inek sürüsünü kovalamak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin sizi kovaladığını görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz köpek kovaladığını görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek kovalamak bedeninin şifaya kavuşacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin seni kovaladığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında birini köpek kovaladığını görmek bütçesinin küçüleceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz köpek kovalamak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir