AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekleri kovalamak

Kahve falında köpekleri kovalamak

Kahve falında köpekleri kovalamak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpekleri kovalamak gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya, kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında beyaz köpek kovaladığını görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına işaret eder.

Kahve falında köpeği kovalamak neşesini ve moralini kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Kahve falında siyah köpeğin kovaladığını görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kendini kovaladığını görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin kovaladığını görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah köpek kovaladığını görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, hak yolunu tutacağına rivayet eder.

Kahve falında taşla köpek kovalamak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işarettir.

Kahve falında köpek kovaladığını görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir