AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpeğe sarılmak

Kahve falında siyah köpeğe sarılmak

Kahve falında siyah köpeğe sarılmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, işlerinin ağırlaşacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah köpeğe sarılmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde yanlışlıkla söylenilen bazı sözler kırıcı olabilir veya duyulanlar sorun yaratabilir.

Kahve falında siyah köpeğe sarılmak sevinçten adeta havalara uçacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına delalettir.

Kahve falında siyah ve sarı köpek görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında sarı ve siyah köpek görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz köpeğe sarılmak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek yavrusuna sarılmak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renkte köpek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı kurt köpeği görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kurt köpeğine sarılmak uzun yaşayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir