AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve sarı köpek görmek

Kahve falında siyah ve sarı köpek görmek

Kahve falında siyah ve sarı köpek görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, şansın yüzüne güleceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında siyah ve sarı köpek gördüyseniz:

  • Aranızdan birisi sadık olmayabilir ya da dürüst davranmıyor olabilir, geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında sarı ve siyah köpek görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah köpeğe sarılmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ve sarı köpek görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı köpek görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sarı köpek görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğe sarılmak çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpeğe sarılmak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına alamet eder.

Kahve falında köpek sarılmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir