AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah hayalet görmek

Kahve falında siyah hayalet görmek

Kahve falında siyah hayalet görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah hayalet gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sürekli çevrenize danışmaktan vazgeçin.

Kahve falında siyah hayalet görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında evde hayalet görmek işlerinin yarıda kalacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında hayaletten kaçmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işarettir.

Kahve falında kendi hayaletini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayalet öldürmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ruh hayalet görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına inanılır.

Kahve falında hayaletten kaçtığını görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek hayalet görmek rahatının kaçacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir