AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuç istemek

Kahve falında havuç istemek

Kahve falında havuç istemek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında havuç istemek gördüyseniz:

  • Maddi maceralara atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında havuç istemek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet eder.

Kahve falında havuç doğradığını görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında havuç salatası görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına işaret eder.

Kahve falında havuç ve patates görmek verilen emeğin boşa gideceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil havuç görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında havuçlu kek yemek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işarettir.

Kahve falında havuç suyu görmek elindekileri kaybedeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında havuç salatası yapmak ihanete uğrayacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir