AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektronik gitar görmek

Kahve falında elektronik gitar görmek

Kahve falında elektronik gitar görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kendi işini kuracağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına delalet eder.

Kahve falında elektronik gitar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi en iyi şekilde gösterme fırsatları yakalayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında elektronik gitar çalmak gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hatalı yollara sapılacağına işaret eder.

Kahve falında elektronik gitar görmek kafasının karışacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine yorulur.

Kahve falında elektronik cihaz görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında elektronik eşya aldığını görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elektronik sigara içmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında elektronik eşyalar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektronik eşya görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gitar çalmayı öğrenmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir