AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah et yemek

Kahve falında siyah et yemek

Kahve falında siyah et yemek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, umutsuz olacağına, huzursuzlukların son bulacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında siyah et yemek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında siyah et yemek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yılan eti yemek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş siyah et görmek şaşkın olacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah et beni görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah et görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çiğ et görmek işlerinde çok başarılı olacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret eder.

Kahve falında av eti yemek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bir ömür olacağına inanılır.

Kahve falında insan kesip etini yemek derin bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir