AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah elbiseli kadın görmek

Kahve falında siyah elbiseli kadın görmek

Kahve falında siyah elbiseli kadın görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, neşesini kaybedeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işarettir.

Kahve falında siyah elbiseli kadın gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Kahve falında kadının siyah elbise giydiğini görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah elbiseli kadınlar görmek yüzünün de güleceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah elbiseli kadın görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında siyah elbise giyen kadın görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah şık elbise giymek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, para kazanmaya yorulmaktadır.

Kahve falında siyah açık elbise giymek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah elbise ve ayakkabı giymek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında siyah güzel elbise giymek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir