AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çilek görmek

Kahve falında siyah çilek görmek

Kahve falında siyah çilek görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çilek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle ani tepkiler vermekten kaçının.

Kahve falında siyah çilek görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çok büyük çilek görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çilek yemek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında birine çilek vermek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek bahçesinden çilek toplamak aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında çilekli tatlı yemek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilek ağacından çilek yemek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ve çilek görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir