AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz inek görmek

Kahve falında siyah beyaz inek görmek

Kahve falında siyah beyaz inek görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, yolunda gideceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz inek gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Kahve falında siyah beyaz inek görmek hem işinde başarılı olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renkte inek görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah inekten kaçmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri siyah inek görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük siyah inek görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah inek kovalamak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü siyah inek görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına inanılır.

Kahve falında siyah renkli inek görmek eşlerin boşanacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir